• Menu
  • Webshop
Menu
Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.

Alle merken fietssleutel nabestellen

Fietssleutels

JUTKEY levert verschillende merken fietssleutels, zoals Abus, AXA, GAD, Simson en Trelock.  Maar ook voor andere merken kun je bij ons terecht. Staat je slotmerk niet in de lijst, schroom dan niet om contact op te nemen. In de meeste gevallen kunnen wij je alsnog helpen aan een juiste sleutel.

Voor het bestellen van een sleutel is het sleutelnummer en het merk van het betreffende slot nodig. Het merk is ook belangrijk omdat een nummer bij meerdere merken kan voorkomen en het dan verschillende sleutels zijn.

In het geval je nog wel een originele passende sleutel hebt, maar een extra sleutel wenst, vind je het sleutelnummer en meestal een merk-aanduiding op de sleutel zelf.

De verschillende merken staan links op de pagina vermeld en je klikt op het merk dat van toepassing is. De sleutelseries binnen dit merk komen nu tevoorschijn. De serie waarbinnen het sleutelnummer valt kun je selecteren en daarmee kom je op de volgende pagina waar je het benodigde sleutelnummer kan invullen om vervolgens de bestelling te plaatsen. De bestelling is pas definitief wanneer de betaling daadwerkelijk is gedaan en je per mail de bevestiging ervan hebt ontvangen.

Is er geen passende sleutel meer dan kun je voor het sleutelnummer nog de aankoopnota of verzekeringspapieren van de fiets raadplegen. Staat daarop geen sleutelnummer vermeld dan kunnen wij je niet aan een nieuwe sleutel helpen.

Met alleen het sleutelnummer en/of een foto van de passende sleutel zelf kunnen wij je adviseren welk merk en bijbehorende serie door jou kan worden besteld.
Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoon, email of WhatsApp.

Denk je zelf een juiste keuze te hebben gemaakt, maar je bent toch nog wat onzeker, dan voeg je bij de sleutelbestelling een foto van de passende sleutel en geef je in het veld referentie “fotobijlage” aan. Bij de verwerking van de order wordt dan gecheckt of de juiste serie werd besteld en kan zo nodig de order bij gelijke prijsstelling worden aangepast. In geval de prijs van de juiste sleutel afwijkt van het reeds betaalde orderbedrag krijg je een aanvullende factuur gemaild.

Is de fiets verzekerd breng dan je verzekeringsmaatschappij op de hoogte dat je een nieuwe sleutel hebt besteld. De sleutel welke je krijgt toegezonden wordt voorzien van de letter “c” en daarmee weet de verzekeringsmaatschappij dat het om een duplicaat sleutel gaat.

Scroll To Top

#title#

#price#
×

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods