• Menu
  • Webshop
Menu
Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.

Bureausleutels

Bureausleutels

Voor het bestellen van een sleutel heb je een sleutelnummer en het merk van het betreffende slotje nodig. Het merk is ook belangrijk omdat een nummer bij meerdere merken kan voorkomen en het dan verschillende sleutels zijn.

In het geval je nog wel een passende sleutel hebt, maar een extra sleutel wenst, vind je het sleutelnummer en meestal een merk-aanduiding op de sleutel zelf.

De verschillende merken staan links op de pagina vermeld en je klikt op het merk dat van toepassing is. De sleutelseries binnen dit merk komen nu tevoorschijn. De serie waarbinnen het sleutelnummer valt kun je nu selecteren en daarmee kom je op de volgende pagina waar je het benodigde sleutelnummer kunt invullen om vervolgens de bestelling te plaatsen. De bestelling is pas definitief wanneer de betaling daadwerkelijk is gedaan en per e-mail is bevestigd.

Is er geen sleutel meer dan staat er in de meeste gevallen ook een nummer op het slotje zelf.

Met een foto van alleen de ingang van het slotje kunnen wij vaak het merk van het slotje achterhalen en met het nummer dat op het slotje staat kunnen wij je adviseren welk merk en bijbehorende serie kan worden besteld.

Tenslotte is het ook mogelijk om een slotje op te sturen dan maken wij er een sleutel voor je bij.

Denk je zelf een juiste keuze te hebben gemaakt, maar ben je toch nog wat onzeker, dan voeg je bij de sleutelbestelling een foto van de ingang van het slotje en geef je in het veld referentie “fotobijlage” aan. Bij de verwerking van de order wordt dan gecheckt of de juiste serie werd besteld en kan zo nodig de order bij gelijke prijsstelling worden aangepast.

Scroll To Top

#title#

#price#
×

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods