• Menu
  • Webshop
Menu
Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.

Motorsleutels en scootersleutels

Motorsleutels en scootersleutels

Motorsleutel of scootersleutel kwijt of bijna gebroken?

Het is verstandig om vast een reservesleutel bij te laten maken als je nog maar één sleutel in je bezit hebt of de sleutel is verbogen. Op het moment dat er helemaal geen sleutel meer is, wordt het behoorlijk  lastiger en een stuk duurder om weer aan werkende sleutels te komen.

Wij helpen je graag aan een nieuwe juiste sleutel zonder en met startonderbreker (chip/ transponder). De volgende gegevens hebben wij nodig:

  • - Merk
  • - Type
  • - Bouwjaar
  • - Eventueel foto van de originele sleutel

Heb je helemaal geen sleutels meer?
In de meeste gevallen kunnen wij je ook dan nog helpen door op het contactslot een nieuwe sleutel te maken. Demonteer het contactslot en geef het persoonlijk af, of je verzendt het contactslot per pakketpost.

De motorsleutels en scootersleutels zonder transponder zijn in onze shop te bestellen. Het sleutelnummer is voor het bestellen van de sleutel noodzakelijk en is te vinden op de sleutel zelf, op de aankoopfactuur of in de verzekeringspolis. Door het uploaden van een foto van uw originele sleutel bij uw bestelling kunnen wij altijd controleren of de juiste sleutel is besteld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail naar info@jutkey.nl, telefonisch  met nummer 020-6169455 of per WhatsApp naar 06-20649337.

Scroll To Top

#title#

#price#
×

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods